Αρχική σελίδα
Αρχική σελίδα | Site Map ENGLISH VERSION
Βρίσκεστε εδώ » Αρχική » Εταιρεία » Ιστορία
Η εταιρεία ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΠΟΥΜΠΟΥΡΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. ιδρύθηκε στην Καλλιθέα το 1982, αντιπροσωπεύοντας τους μεγαλύτερους οίκους της Ελληνικής και παγκόσμιας αγοράς των σκαφών αναψυχής. Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι η μέγιστη ικανοποίηση του πελάτη προσφέροντας όλα εκείνα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που του δίνουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αξία - "best value for money".
Από τα τέλη του 2004, η εταιρεία μετά από συνεχείς έρευνες και αφού αφουγκράστηκε για πολλά χρόνια τις πραγματικές ανάγκες των πελατών, και στα πλαίσια της συνεχούς βελτίωσης και ικανοποίησής τους, παρουσίασε την νέα πλήρη σειρά πολυεστερικών σκαφών και βαρκών Stagmar, η οποία έμελλε να ταράξει τα νερά της αγοράς προσφέροντας στον Έλληνα καταναλωτή εξαιρετικά σκάφη και βάρκες Ελληνικής και Ιταλικής κατασκευής και σχεδιασμού σε τιμές που θεωρούνται πρόκληση για αυτά που προσφέρουν .

Κάθε σκάφος Stagmar αντανακλά την δέσμευση της εταιρείας για καινοτομία, τεχνολογία, αξιοπιστία, ελκυστικό σχεδιασμό, επιδόσεις και εξαιρετική ποιότητα κατασκευής. Τα σκάφη Stagmar είναι ειδικά σχεδιασμένα για τον Έλληνα καταναλωτή καθώς και για τις ιδιαίτερα δύσκολες θάλασσες της χώρας μας ενώ είναι κατασκευασμένα εξ' ολοκλήρου στην Ελλάδα (σε ένα από τα μεγαλύτερα Ελληνικά ναυπηγεία) και στην Ιταλία (σειρά Xcel) κάτω από τις αυστηρότερες διαδικασίες παραγωγής. Τα σκάφη Stagmar πληρούν όλα τα Ευρωπαϊκά πρότυπα κατασκευής και ασφάλειας CE αλλά και το πιστοποιητικό ποιότητας ISO 9002 (σειρά Pro) του αναγνωρισμένου οργανισμού πιστοποίησης TUV-CERT .

Όλες οι βάρκες και τα σκάφη Stagmar καλύπτονται από 3-ετή εργοστασιακή εγγύηση (στα πλαστικά μέρη) ενώ η μεταπωλητική εξυπηρέτηση (after sales support) γίνεται από εκπαιδευμένο και ολοκληρωμένο Δίκτυο Συνεργατών που καλύπτει με τις υπηρεσίες του το μεγαλύτερο μέρος της χώρας και το οποίο συνεχώς επεκτείνεται.
Aναζήτηση Αντιπροσώπου
Σύντομα κοντά σας
2/15/2013
Stagmar Pro 555 Cabin
© 2006 Stagmar. All rights reserved.
Powered by GlobalStar