Αρχική σελίδα
Αρχική σελίδα | Site Map ENGLISH VERSION
Βρίσκεστε εδώ » Αρχική » Εταιρεία » Σχεδιασμός / Κατασκευή
Όλα τα σκάφη Stagmar σχεδιάζονται και κατασκευάζονται κάτω από τα αυστηρότερα στάνταρ για μέγιστη αντοχή, ασφάλεια και άψογη αισθητική.
Πάρτε για παράδειγμα τα Stagmar Xcel...
Η σύγχρονη μέθοδος κατασκευής των Stagmar Xcel αρχίζει με ισοφθαλικούς (isofthalic) πολυεστέρες και ενισχυμένο gelcoat κορυφαίας ποιότητας με ειδική επεξεργασία για αντίσταση κατά της φθοράς του χρόνου, του ηλιακού φωτός και όλων εκείνων των δυνάμεων που αναπτύσσονται στην πλεύση. Τα Stagmar Xcel στην συνέχεια ενισχύονται στα πλαϊνά τους μέρη με το πρωτοποριακό ενισχυτικό υλικό "coremat" για μέγιστη αντοχή και ασφάλεια..
Κάτω από τα πατώματά τους χρησιμοποιείται κυψελωτός Αμερικανικός αφρός (foam), και όχι ξύλο, έχοντας σαν αποτέλεσμα σκάφη με μεγαλύτερη αντοχή και μικρότερο βάρος για ακόμη μεγαλύτερες επιδόσεις. Μετά προσθέτουμε στρώματα από το πολύ εξελιγμένο υλικό Roving το οποίο αυξάνει ακόμη περισσότερο την αντοχή της γάστρας ενώ παράλληλα κρατάμε το βάρος χαμηλά. Όλες οι εξαγωγές νερών ενισχύονται με ειδικό κοντραπλακέ θαλάσσης κορυφαίας ποιότητας ενώ τα ανοξείδωτα μέρη του σκάφους είναι πραγματικό Inox και όπου χρησιμοποιείται αλουμίνιο είναι θαλάσσης βαρέως τύπου. Στη συνέχειαη γάστρα και η κουβέρτα ράβονται και κολλιώνται εσωτερικά με υαλοβάμβακα και πολυεστέρα με αποτέλεσμα να κάνουν το σκάφος τελείως άκαμπτο.

Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στον σχεδιασμό των επιμέρους μερών των σκαφών Stagmar και στις ειδικά σχεδιασμένες γάστρες V που έχουν σαν στόχο άριστη πλεύση, γρήγορο πλανάρισμα και μεγάλες επιδόσεις ακόμα και στις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Η ειδική κατασκευή όλων των μερών των σκαφών Stagmar με τα πιο εξελιγμένα υλικά και μεθόδους παραγωγής έχει σαν αποτέλεσμα να κρατηθεί το βάρος σε χαμηλά επίπεδα και η δύναμη σε υψηλά.
Aναζήτηση Αντιπροσώπου
Σύντομα κοντά σας
2/15/2013
Stagmar Pro 555 Cabin
© 2006 Stagmar. All rights reserved.
Powered by GlobalStar